Gratis Gokkasten Spelen

Karamba word U aangeboden door het welbekende NeoGames platform. Het is een internationaal merk met een geweldige reputatie. De spellen zijn in vele verschillende talen aangeboden waaronder Frans, Italiaans, Spaans en uiteraard ook in het Nederlands.

Het is mogelijk om vantevoren een keuze te maken of U de gokkasten gratis spelen wilt , maar U kunt er ook voor kiezen om de gokkasten gelijk voor echt geld te spelen. Wilt U meer informatie over bijvoorbeeld de uitbetaling van de spellen dan kunt U terecht op de uitgebreide help sectie van Karamba. Daar staat ook een beschrijving hoe een bepaald spel werkt. Het is mogelijk om te kiezen uit meer dan 70 verschillende gratis gokkasten spelen , en elke maand worden er op zijn minst 2 nieuwe titels uitgebracht. Voor elke speler wordt het mogelijk om hier wat te vinden om te spelen.

Nog een andere mogellijkheid om een extra bonus te bemachtigen, is door een vriend aan te melden bij Karamba. Via een referentie code krijgt U dan 25 euro op U spelersrekening gestort! Om er zeker van te zijn dat U aanspraak maakt op deze bonusregeling, doet U er verstandig aan eerst contact op te nemen met de customer´s support van Karamba, die 24/7 per week te bereiken is.

Verschil moet er zijn, en Karmaba biedt haar loyale spelers de mogelijkheid om lid te worden van de VIP club `Cherry` Asls lid van deze exclusieve club, word U voordurend door karamba in de watten gelegd. Zo heeft een lid van deze club de beschikking over een eigen accountmanager, en er zijn speciale trekkingen onder de Cherry leden, waar U zomaar ineens een prijs kunt verwachten als U in de prijzen valt. Verder zijn er bepaalde spellen alleen toegankelijk voor leden van dez e club.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden om geld over te maken op U spelers rekening, Ideal, Via en Mastercard maar ook Paypal en Neteller behoren tot de mogelijkheden. Alle financiele transacties worden versleuteld via een 128bit SSL encryptie zodat U financiele veiligheid ten alle tijden is gewaarborgd. Twijfel niet en begin nu te spelen op een van de meest gerespecteerde fruitautomaten aanbieders die er is!

Als nieuwe of reeds bekende speler bij Karamba heeft U de mogelijkheid gebruik te maken van de geweldige bonussen die hier worden aangeboden. Als nieuwe speler heeft U direct de mogelijkheid om 5 euro te krijgen om gratis gokkasten spelen uit te proberen, nadat U zich heeft ingeschreven op de site, met behulp van een geldig email adres. Verder is het mogelijk om als U besluit om voor echt geld te spelen, bij de eerste storting gebruik te maken van de 100% ,matchup bonus. Dit houdt in dat U als U bijvoorbeeld 25 euro stort, dat U 25 euro van Karamba krijgt. In totaal krijgt U dan 50 euro om gratis gokkasten te spelen!